Política de privadesa

General

El responsable del tractament de les dades personals que ens facilitis és ONDAhousing PMS S.L. i que tractarem amb la finalitat de:

 1. prestar-te els serveis que ens demanis sent la base legal per a aquest tractament l’interès legítim en la teva condició de representant de la societat a la que representes i
 2. enviar-te comunicacions comercials quan les hagis acceptat.

Les teves dades podran ser compartides amb prestadors de serveis de ONDAhousing PMS S.L. que hagin d’accedir a elles per prestar-te el servei, així com en aquells altres supòsits en què hagis acceptat la cessió.

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets, tal com s’explica en la Política de Privadesa.

Responsable del tractament

ONDAhousing PMS S.L., amb domicili a Av/Espanya 5, 25620 Tremp (Lleida) provist de CIF: B25857855, i telèfon +34 873 991 987 (d’ara endavant, “ONDAhousing PMS S.L.”) és la responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es tractin a través d’aquesta pàgina web i els seus subdominis o mitjançant qualsevol de les nostres eines o aplicacions (el “Lloc Web i Apps“).

A les següents clàusules et facilitem la informació sobre els drets que t’assisteixen, així com l’ús que farem de les teves dades personals que ens facilitis en els diferents formularis del Lloc Web i Apps, en virtut del Reglament General de Protecció de Dades (“RGPD “).

Si tens qualsevol dubte relatiu al tractament de les teves dades personals, contacta amb nosaltres a la següent adreça: info@ondahousing.com. O pots contactar el nostre Delegat de Protecció de Dades a través de la següent adreça administracion@ondahousing.com.

Finalitats del tractament, base legal i comunicacions de dades

En els següents apartats pots consultar:

 • Les finalitats del tractament de les teves dades personals, és e dir, el motiu pel qual ONDAhousing PMS S.L. tracta teves dades personals.
 • Les bases legals que permeten el tractament de dades per part de ONDAhousing PMS S.L. per a cadascuna de les finalitats indicades.
 • Els destinataris de les teves dades personals. A aquests efectes, t’informem que no cedim les teves dades personals a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal (Hisenda pública, Jutges i Tribunals, Forces i Cossos de Seguretat …) o expressament ho indiquem a continuació, amb la finalitat de cada cessió. D’altra banda, podran tenir accés a les teves dades personals els encarregats del tractament de ONDAhousing PMS S.L., és a dir, els prestadors de serveis que per al desenvolupament de les seves funcions hagin d’accedir a les teves dades personals.
 • L’existència de transferències internacionals de dades.
 • El termini de conservació de les dades que ens facilitis. A aquests efectes t’informem que conservem les teves dades personals durant tota la vigència de la relació contractual o per un període superior si així ens ho has autoritzat. Així mateix, t’informem que les teves dades romandran bloquejades durant els terminis de prescripció d’obligacions que s’indiquen per a cada finalitat concreta a continuació.
 1. Finalitates del tractament
  1. Gestió de les teves dades personals per mantenir el contacte amb les entitats a les que representes, gestió de les reclamacions o consultes que ens plantegis i reclamacions de quantitat de l’entitat a la que representes.
  2. Enviament de comunicacions per part de ONDAhousing PMS S.L. a fi de:
   • Convidar-te a esdeveniments.
   • Comunicar-te novetats o ofertes relacionades amb ONDAhousing PMS S.L..
   • Comunicar-te novetats o ofertes de partners relacionats amb els sectors del lloguer turístic i de vacances (mitjans publicitaris, eines de programari, maquinari i asseguradores).
  3. Enviament de comunicacions per part de partners de ONDAhousing PMS S.L. relacionats amb els sectors del lloguer turístic i de vacances (mitjans publicitaris, eines de programari, maquinari i asseguradores).
 2. Base legal
  Les bases legals que ens permeten el tractament de les teves dades personals per a cadascuna de les finalitats indicades a l’apartat 2 anterior són:
  1. Interès legítim: romandre en contacte amb l’entitat a la qual li prestem serveis.
  2. Consentiment: mitjançant la marcació de la casella que figura en el formulari de registre (o a la pàgina de preferències sobre l’ús de les teves dades), autorizarás que ONDAhousing PMS S.L. et remeti comunicacions comercials en els termes indicats en l’apartat 2 b) ic) anterior .
 3. Destinataris
  Les teves dades podran ser comunicades a tercers en els següents supòsits:
  1. Entitats dels sectors indicats en l’apartat 2 b) i c) anterior perquè et remetin comunicacions comercials, quan així ho hagis acceptat.
  2. Jutjats o Tribunals o Administracions Públiques per a l’atenció de qualsevol requeriment legal. Així mateix, els prestadors de serveis de ONDAhousing PMS S.L. que reuneixen la condició d’encarregats del tractament podrien tenir accés a les teves dades personals. Les categories de prestadors de serveis que podrien accedir a les teves dades són prestadors de serveis de tecnologia o sistemes o eines de gestió de dades personals, d’allotjament en el núvol, de realització de campanyes de màrqueting, que així mateix, estan integrats en les funcionalitats del servei que et prestem, i són necessaris per a oferir-te aquest servei. Pots sol·licitar més informació sobre destinataris de les teves dades enviant un correu electrònic a l’adreça ____________ indicant el tractament concret sobre els destinataris voldries informació.
 4. Comunicació de dades (transferències internacionals)
  Es podran realitzar transferències internacionals de les teves dades personals a prestadors de serveis de la Societat. Aquests prestadors poden estar ubicats en estats fora de l’Espai Econòmic Europeu. Quan no s’hagi declarat que compten amb un nivell de protecció equivalent a l’europeu, la Societat adoptarà les corresponents clàusules contractuals tipus o exigirà l’adhesió a Privacy Shield.
 5. Termini de conservació de les dades
  • Durant la relació contractual. O sigui, mentre estiguis utilitzant els nostres serveis o nosaltres, o el proveïdor, estigui gestionant el que ens hagis demanat.
  • Fins que revoquis el teu consentiment o transcorreguts 4 anys des de la darrera interacció amb ONDAhousing PMS S.L. (el que succeeixi abans).
  • Durant la relació contractual amb l’entitat a la que representes o fins que ens comuniquis el cessament com a persona de contacte.
  • Fins que demanis la seva supressió.
 6. Informació necessària i actualitzada
  Tots els camps que apareguin assenyalats amb un asterisc (*) en els formularis que se’t facilitin seran d’obligat emplenament, de tal manera que l’omissió d’algun d’ells podria comportar la impossibilitat que se’t puguin facilitar els serveis sol·licitats. Així mateix, en fer “clic” al botó “REGISTRE” (o equivalents) incorporat en els esmentats formularis, declares que la informació i les dades que en ells has facilitat són exactes i veraces. Perquè la informació facilitada estigui sempre actualitzada i no contingui errors, hauràs comunicar-nos, el més aviat possible, les modificacions i rectificacions de les dades de caràcter personal que es vagin produint a través del següent correu electrònic info@ondahousing.com. Així mateix, podràs actualitzar la informació del teu compte a través de la teva àrea privada al Lloc Web.
 7. DRETS DELS INTERESSATS
  T’informem que podràs exercir els següents drets:
  1. Dret d’accés a les seves dades personals per saber quines estan sent objecte de tractament i les operacions de tractament portades a terme amb ells.
  2. Dret de rectificació de qualsevol dada personal inexacta.
  3. Dret de supressió de les teves dades personals, quan això sigui possible.
  4. Dret a sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades personals quan l’exactitud, la legalitat o la necessitat del tractament de les dades resulti dubtosa, cas en el qual podrem conservar-los per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  5. Dret d’oposició al tractament de les teves dades personals, quan la base legal que ens habiliti per al seu tractament de les indicades dalt inclosa sigui l’interès legítim. ONDAhousing PMS S.L. deixarà de tractar les teves dades llevat que tingui un interès legítim o sigui necessari per a la defensa de reclamacions.
  6. Dret a la portabilitat de les teves dades, quan la base legal que ens habiliti per al seu tractament de les indicades dalt inclosa sigui l’existència d’una relació contractual o el teu consentiment.
  7. Dret a revocar el consentiment atorgat a WOWpms. Podràs exercir els teus drets en qualsevol moment i de forma gratuïta dirigint un correu electrònic a info@ondahousing.com indicant el dret que vols exercitar i les teves dades identificatives. D’altra banda t’informem que tens dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si consideres que s’ha comès una infracció de la legislació en matèria de protecció de dades respecte al tractament de les teves dades personals.
 8. CONFIDENCIALITAT Y SEGURETAT
  ONDAhousing PMS S.L. empra tots els esforços raonables per mantenir la confidencialitat de la informació personal que es tracti a través d’aquesta eina. ONDAhousing PMS S.L.s manté estrictes nivells de seguretat per protegir les dades de caràcter personal que processa enfront de pèrdues fortuïtes i a accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa i els riscos a què estan exposades les dades. No obstant això, no podem responsabilitzar de l’ús que facis de les dades (inclòs, usuari i contrasenya) que utilitzis en ONDAhousing PMS S.L. fora de la nostra eina, lloc web o Apps.