Condicions d’ús

ONDAhousing PMS S.L. – ESB25857855 – Av / Espanya 5, 25620 Tremp (Lleida), Espanya

ONDAhousing PMS S.L. requereix que totes les persones o entitats que visitin qualsevol World Wide Web d’ONDAhousing PMS S.L. ( “Pàgina Web”) estan d’acord amb els següents termes i condicions. A l’accedir una Pàgina Web, confirma el seu acord i acceptació d’aquests termes.

Ús de la Informació
Tret que s’especifiqui el contrari, els drets d’autor sobre tots els temes de propietat intel·lectual de qualsevol Pàgina Web són propietat d’ONDAhousing PMS S.L. En la mesura en la que ONDAhousing PMS S.L. té el dret de fer-ho sense compensació a tercers, i amb excepció dels materials o informació suministrada específicament en altres termes, ONDAhousing PMS S.L. li concedeix permís per a copiar o descarregar des de qualsevol Pàgina Web, la informació i materials (incloent els gràfics relacionats), sempre que: 1. els materials siguin per a ús intern, no comercial, i 2. Qualsevol còpia de materials o porcions dels mateixos ha d’incloure una notificació de drets d’autor especificant la Pàgina Web.

Si s’inclou l’atribució a ONDAhousing PMS S.L., es permeten cites limitades al contingut permés. L’usuari no pot copiar o mostrar, per a la seva redistribució a tercers amb fins comercials qualsevol part del contingut sense el consentiment previ per escrit d’ONDAhousing PMS S.L.

Els documents publicats per ONDAhousing PMS S.L. en una Pàgina Web poden contenir altres avisos de propietat o descriure productes, serveis, processos o tecnologies propietat d’ONDAhousing PMS S.L. o de tercers. Res del contingut aquí present s’entendrà per implicació, estoppels o d’una altra manera que atorgui a l’usuari una llicència en virtut de qualsevol dret d’autor, marca comercial, patent o qualsevol altre dret de propietat intel·lectual d’ONDAhousing PMS S.L. o de qualsevol tercer.

Marques comercials
El nom i el logotip i tots els noms de productes i serveis relacionats, marques de disseny i lemes són marques comercials, marques de servei o marques comercials registrades d’ONDAhousing PMS S.L. i no poden ser utilitzats de qualsevol manera sense el consentiment previ per escrit d’ONDAhousing PMS S.L. Tots els productes i marques de servei són propietat dels seus respectius propietaris.

Consentiment de control i divulgació
ONDAhousing PMS S.L. no té l’obligació de supervisar la informació resident o transmesa en aquesta Pàgina Web. Tanmateix, qualsevol persona que accedeixi a aquesta Pàgina Web accepta que ONDAhousing PMS S.L. pugui supervisar aquesta Pàgina Web per (1) complir amb les lleis, regulacions o sol·licituds governamentals necessàries; (2) per, a la seva exclusiva discreció, operar la Pàgina Web de la manera que consideri adient o protegir-se de la conducta que consideri inapropiada. ONDAhousing PMS S.L. tindrà el dret, però no l’obligació, de rebutjar o eliminar qualsevol informació que resideixi o transmeti a la Pàgina Web que, segons el seu propi criteri, consideri inacceptable o inconsistent amb aquests termes i condicions.

En cas que ONDAhousing PMS S.L. rebi informació o materials a través de la Pàgina Web, incloent, però sense limitar-se, comentaris, dades, respostes, preguntes, comentaris, suggeriments, plans, idees o similars, aquesta informació o material es considerarà no confidencial i ONDAhousing PMS S.L. no assumeix cap obligació de protegir-la de la divulgació. L’enviament d’informació o materials a ONDAhousing PMS S.L. no impedirà en cap cas la compra, fabricació o ús de productes, serveis, plans i idees similars per part d’ONDAhousing PMS S.L. per qualsevol que sigui el propòsit. A més, atorgueu a ONDAhousing PMS S.L. el dret, de qualsevol manera ara o més endavant coneguda, a reproduir, utilitzar, divulgar, distribuir, transmetre, crear tasques derivades, i mostrar i realitzar públicament qualsevol informació o material el qual envieu a través de qualsevol Pàgina Web.

Limitació de responsabilitat
Vostè assumeix tota la responsabilitat i el risc per l’ús d’aquesta Pàgina Web i d’Internet en general. En cap cas, ONDAhousing PMS S.L. o els seus afiliats seran responsables dels danys directes, especials, indirectes o conseqüents o de qualsevol dany; inclosa, però sense limitar-se, la pèrdua d’ús, dades o beneficis, sense tenir en compte la forma d’accions, incloses, però sense limitar-se a contractes, negligències o altres accions delictuals, derivades o relacionades amb l’ús, la còpia o visualització del contingut resultant de l’accés o l’ús d’aquesta Pàgina Web o d’Internet en general, sota contracte, delicte o qualsevol altra causa d’acció o teoria legal.

Tot i que ONDAhousing PMS S.L. considera que el contingut és exacte, complet i actual, ONDAhousing PMS S.L. no garanteix l’exactitud, la completesa o l’actualitat del contingut. És responsabilitat seva verificar qualsevol informació abans de confiar-hi. El contingut d’aquesta Pàgina Web pot incloure imprecisions tècniques o errors tipogràfics. De tant en tant, es fan canvis en el contingut d’aquest document. ONDAhousing PMS S.L. pot fer canvis en els productes i / o serveis descrits aquí en qualsevol moment.

Renúncia de garantia
L’accés a cada Pàgina Web (inclosa qualsevol informació o material que s’inclogui) es proporciona de forma “tal com és”, sense garanties de cap tipus, ni de forma expressa ni implícita, incloent, però sense limitació, les garanties de títol, la infracció o les garanties implícites de comercialització o forma física per a un propòsit particular. Cap consell o informació donada per ONDAhousing PMS S.L., afiliats o els seus respectius empleats, crearan cap garantia. Ni ONDAhousing PMS S.L., ni els seus afiliats, garanteixen que la informació o materials sobre, o l’accés a, cap Pàgina Web estigui sense interrupcions ni errors.

Avals i Pàgines Web enllaçades
Algunes de les pàgines web que apareixen com a enllaços en aquesta Pàgina Web no estan sota el control d’ONDAhousing PMS S.L. En conseqüència, ONDAhousing PMS S.L. no fa cap declaració sobre el contingut d’aquestes pàgines web. El fet que ONDAhousing PMS S.L. hagi proporcionat un enllaç a una pagina web NO és un aval, autorització, patrocini o afiliació per ONDAhousing PMS S.L. respecte d’aquesta Pàgina Web, els seus propietaris o proveïdors. ONDAhousing PMS S.L. proporciona aquests enllaços només per motius de comoditat. L’empresa no ha provat cap informació, programari o productes trobats en aquestes pàgines web i per tant no pot fer cap representació de cap tipus pel que fa a aquestes. Hi ha riscos en l’ús de qualsevol informació, programari o productes trobats a Internet; i ONDAhousing PMS S.L. l’adverteix que vostè ha d’assegurar-se de que entén completament aquests riscos abans de descarregar, usar, confiar o comprar qualsevol cosa per Internet.

Seguretat
Vostè accepta que complirà amb tots els processos i procediments de seguretat (com contrasenyes) especificats per ONDAhousing PMS S.L. pel que fa a l’accés o ús de la Pàgina Web. A més, vostè accepta no accedir o intentar accedir a cap àrea de o a través d’una pàgina web que no estigui destinada a l’accés públic general, tret que tingueu autorització explícita i per escrit per fer-ho per part d’ONDAhousing PMS S.L.

Canvis i altres termes
ONDAhousing PMS S.L. té el dret de fer canvis i actualitzacions sobre qualsevol informació continguda en aquesta Pàgina Web sense previ avís. ONDAhousing PMS S.L. es reserva el dret de modificar qualsevol de les condicions d’ús sense previ avís. L’accés a àrees particulars en la Pàgina Web pot estar subjecte a termes i condicions addicionals o diferents, com s’especifica per part d’ONDAhousing PMS S.L. de tant en tant.

L’incompliment
ONDAhousing PMS S.L. té el dret de suspendre o restringir el seu accés a qualsevol o a totes les Pàgines Web, unilateralment i sense previ avís, en cas que violi qualsevol d’aquestes condicions d’ús. ONDAhousing PMS S.L. també es reserva qualsevol dels mitjans en dret o en equitat, en relació amb la violació d’aquestes condicions d’ús.

Informació proporcionada per vostè
Qualsevol informació proporcionada per vostè a ONDAhousing PMS S.L., incloent però no limitada als comentaris, dades, preguntes, comentaris, suggeriments o similars, es considerarà no confidencial. ONDAhousing PMS S.L. no tindrà cap obligació de cap tipus pel que fa a aquesta informació i serà lliure de reproduir, utilitzar, revelar i distribuir la informació a altres sense limitació.

A més, ONDAhousing PMS S.L. serà lliure d’utilitzar qualsevol idea, concepte, saber fer o tècniques contingudes en aquesta informació per a qualsevol propòsit, incloent però sense limitar-se a el desenvolupament, fabricació i comercialització de productes que incorporin aquesta informació.

SERVEIS DE PAGAMENT – POLÍTICA DE RESERVA ONLINE / OFFLINE

DIPÒSIT I PAGAMENTS: [1-100]% de la reserva és podrà cobrar en el termini de 24 hores des de que s’hagi processat la seva reserva. El total s’abonarà [7-60] dies abans de la seva data de registre. Si vostè té una targeta de crèdit a l’arxiu es carregarà automàticament la part restant a menys que es facin altres modificacions en el pagament i/o a les condicions de reserva. Comprovi la seva reserva i asseguris que tota la informació, incloent la verificació de les dates d’entrada i sortida són correctes. No retindrem mai les dades de la seva tarjeta de crèdit. Aquestes només serán retingudes per la nostra plataforma bancaria vinculada, segons normativa PCI DSS/GDPR.

CONDICIONS DE PAGAMENT. S’accepten pagaments amb targeta de crèdit o a través d’altres mitjans electrònics com PayPal.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ: La política de cancel·lació és la mateixa que la política de prepagament o de dipòsit. Si es modifica la reserva, la política de cancel·lació s’aplicarà sobre les nits disfrutades. En cas que s’agreguin més dates a la reserva, també s’aplicaran les polítiques de prepagament i cancel·lació.

TARIFES: Les tarifes, els termes i els impostos aplicables estan subjectes a canvis sense previ avís. Ens reservem el dret de moure als hostes fins a 30 dies d’antelació a una propietat comparable o a reemborsar-lo amb els total dels imports abonats.

DATA D’ENTRADA I SORTIDA: El període de Reseserva començarà i acabarà en les hores indicades, llevat que s’hagin fet modificacions prèvies. El Registre d’Entrada avançat o Sortides Tardanes podrà incorrec en un cost addicional de fins a 25€ per cada hora d’afegida disponibilitat. Les propietats es netegen i s’inspeccionen abans i després de cada reserva per a garantir que tots els hostes tinguin una estada neta, còmoda i el tracte sigui professional. Si us plau, tingueu en consideració als hostes que han de fer la Entrada el mateix dia que en que vostè faci la Sortida. Ocasionalment poden produir-se retards durant períodes de temporada alta.

DIPÒSIT DE DANYS I PREAUTORITZACION: L’hoste haurà de fer un dipòsit de danys o preautorització de 100/200€ a l’arribada en algunes propietats. Consulteu aquestes informacions en les descripcions de la propietat que es vulgui reservar o amb un agent de la companyia. Si no hi ha informació similar, no s’aplicarà cap política de dipòsit de danys i preautoritzacions. En el cas de realitzar-se una preautorització, aquesta es desbloquejarà fins a 48 hores després de la sortida i després de comprobar els epais i objectes.

DANYS I QÜESTIONS DE NETEJA: Qualsevol problema danys o neteja notat a l’arribar han de ser reportats a l’propietari immediatament. Si els problemes de dany o de neteja no es reporten dins de 3 hores de la seva arribada, la seva targeta de crèdit pot cobrar pel cost de la reparació. Tots els problemes de manteniment en general també han d’informar-perquè la unitat es pot mantenir en bon estat. Heu de posar-se en contacte amb l’empresa de neteja per fer front a qualsevol problema de neteja dins de 3 hores de la seva arribada. No se li ocasionarà despeses addicionals, si els següents elements es compleixen:

No es fa mal a la unitat ni al seu contingut, incloses les llençols.
No falten articles en la verificació d’inventari. (Això inclou, però no es limita a, transferir elements a altres unitats).: Tots les deixalles, les escombraries i els descarts es col·loquen en contenidors adequats.: Tots els plats bruts es col·loquen al rentavaixelles.
no hi va haver més de l’ocupació màxima de la unitat.
no hi va haver fumar ni evidència de fumar en una unitat designada per a no fumadors.
la unitat es deixa en bones condicions.
Les unitats que admeten mascotes no mostren signes de danys a les mascotes o neteja excessiva.

Si té algun problema en absolut amb la propietat de vacances durant la seva estada, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per rectificar la situació tan aviat com sigui possible en la pràctica. En cas que un problema segueix sense resoldre, vostè està obligat a notificar-nos per escrit dins dels 7 dies de la seva tornada. No es poden prendre mesures o responsabilitat acceptada per a qualsevol queixa rebuda després d’aquest període. El nostre objectiu és resoldre les queixes dins d’un període de dos mesos des de la recepció, els detalls seran confidencials només a les parts involucrades. Recordeu que insectes com formigues i similars són de vegades inevitables, i no són motiu de queixa. La propietat de vacances és tractat periòdicament com a part d’un programa de control de plagues i tèrmits, i es neteja després de cada lloguer.

NO FUMAR. No es permet fumar a cap de les nostres unitats per defecte (Hi haurà excepcions): No es permet fumar a l’exterior per qualsevol finestra / porta oberta. Està permès fumar als balcons mentre les portes i finestres estan tancades.

TEMPS SEVER: No tornem lloguers o dipòsits perduts a causa de estades cancel·lats o escurçades oportú. Sortides a causa de les inclemències de el temps fan cap reemborsament ordre de lloguer o dipòsit. Suggerim vacances Assegurança de viatge durant les temporades d’huracans.

POLÍTIQUES DE MASCOTES: (Permeses només en unitats que admeten mascotes): Es permet un màxim de dues mascotes per hoste en cada unitat. Les mascotes dels clients han de ser tractades per puces i paparres abans de l’arribada. Els clients han de recollir a les mascotes i lligar fermament les restes en una bossa de plàstic si s’allotgen en una unitat que admet mascotes. No es permeten animals de companyia en els mobles i tot el pèl de les mascotes s’ha de netejar abans de la sortida. El dipòsit de seguretat es pot retenir si hi ha algun informe de pèl de mascotes a la roba de llit i sofàs. Les mascotes dels clients han de tenir corretja en tot moment quan estiguin fora de la unitat. La violació de qualsevol dels termes d’aquesta política de mascotes sotmet a l’hoste a multes addicionals o la finalització de el període de lloguer. Les polítiques de mascotes convidades i la disponibilitat de la unitat estan subjectes a canvis segons les regles i regulacions de l’comtat i l’associació en qualsevol moment.

NORMATIVA COMUNITÀRIA: Convidat es compromet a respectar les regles de la comunitat. Aquests poden ser publicats en la unitat oa la piscina de la comunitat o de l’oficina. Aquestes regles poden canviar de tant en tant.

RESERVES falsificades: Qualsevol reserva obtinguda sota el fals pretext serà subjecta a confiscació de bestreta i / o diners de lloguer i el partit no es permetrà el registre d’entrada.

EL CONVIDAT ens assegura que els inquilins d’observar totes les condicions i termes d’aquest acord pel que fa a el manteniment de la renda en bon estat i aparença i es comportin d’una manera inofensiva als veïns.

EL CONVIDAT assegura que qualsevol inquilí que violi qualsevol dels termes d’aquest Acord es va negar immediatament l’ocupació i ha de posar remei als danys i altres despeses, que són causades per l’inquilí i / o convidat (s) de l’inquilí.

EL CONVIDAT accepta que qualsevol inquilí que es trobin usant drogues o permet a altres a usar drogues al local es va negar immediatament l’ocupació continuada en aquestes premisses.

EL CONVIDAT i / o els seus convidats no han de pertorbar, molestar, posar en perill o veïns molèsties, ni utilitzar els locals per a fins immorals o il·legals, ni violar qualsevol llei o artefactes explosius, ni cometre residus o molèstia en o al voltant de les instal·lacions.

EL CONVIDAT acorda que durant la vigència d’aquest acord i potser més com ell / a ocupa el local, ell / ella va a mantenir el lloguer netes i lliures d’escombraries, escombraries i altres residus; i totes les canonades, cables, vidre, canonades i altres equips i accessoris a la mateixa condició com a el començament de, o poden posar en durant la vigència de l’contracte, desgast raonable i danys pel foc inevitable i accidents única excepció.

EL CONVIDAT es compromet a indemnitzar i la nostra empresa de tota responsabilitat, pèrdua o dany que sorgeixi de qualsevol molèstia o dany fet o sofert al local pels hostes, llogaters o hostes o de qualsevol descuit, negligència o conducta impròpia de qualsevol persona que entra, ocupant o visitar les instal·lacions. Nosaltres acceptem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany o alteració dels termes de la seva reserva causats per esdeveniments fora del nostre control, incloent però no limitat a la guerra, activitat terrorista, commoció civil, retards en els vols o cancel·lacions, tancaments de aeroports, la pèrdua d’equipatge, condicions climàtiques adverses, inundació incendi o conflicte laboral. No podem acceptar cap responsabilitat per la falta de subministraments públics, com ara aigua, electricitat, Internet o avaria de el sistema d’aire condicionat. Tampoc per les conseqüències de l’acció o omissió de persones que poden controlar o subministrar els serveis principals, o qualsevol acció presa en els voltants de la propietat reservada, p

EL CONVIDAT es compromet a indemnitzar i la nostra empresa de tota responsabilitat, pèrdua o dany que sorgeixi de qualsevol molèstia o dany fet o sofert al local pels hostes, llogaters o hostes o de qualsevol descuit, negligència o conducta impròpia de qualsevol persona que entra, ocupant o visitar les instal·lacions. Nosaltres acceptem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany o alteració dels termes de la seva reserva causats per esdeveniments fora del nostre control, incloent però no limitat a la guerra, activitat terrorista, commoció civil, retards en els vols o cancel·lacions, tancaments de aeroports, la pèrdua d’equipatge, condicions climàtiques adverses, inundació incendi o conflicte laboral. No podem acceptar cap responsabilitat per la falta de subministraments públics, com ara aigua, electricitat, Internet o avaria de el sistema d’aire condicionat. Tampoc per les conseqüències de l’acció o omissió de persones que poden controlar o subministrar els serveis principals, o qualsevol acció presa en els voltants de la propietat reservada, per qualsevol autoritat sobre els quals no hi ha control.

No podem acceptar cap responsabilitat per la seva seguretat personal durant les seves vacances. És particularment important que els nens són supervisats en tot moment dins i fora de la propietat de vacances. No assumim cap responsabilitat per accidents. Se li recorda que tenir cura pel que fa a la seva seguretat personal i la seguretat dels seus companys. Sempre que sigui possible, s’han de deixar objectes de valor i fora de la vista.

TARGETA DE CRÈDIT I AUTORITZACIÓ: Entenc i consentiment per a l’ús de la targeta de crèdit sense la signatura original en el full de càrrega, que un correu electrònic d’aquest acord servirà com un original, i que aquesta autorització de targeta de crèdit no pot ser revocada i no acabarà fins a 90 dies després que el lloguer està desocupat. Càrrecs addicionals poden incloure: despeses de telèfon i televisió per satèl·lit no autoritzats de llarga distància; despeses de neteja excessius; danys més enllà de l’desgast normal i les claus no retornades. Totes les despeses que no estan coberts sota l’Assegurança de Protecció de Danys poden ser inclosos.